PPF

Lunasta Ajoneuvosi Todellinen Potentiaali Automatrixin PPF-ratkaisuilla
arrow down

Lunasta Ajoneuvosi Todellinen Potentiaali Automatrixin PPF-ratkaisuilla

Automatrixilla ymmärrämme, että ajoneuvosi on enemmän kuin vain kulkuväline – se on tyylin ja persoonallisuutesi ilmentymä. Siksi tarjoamme huippuluokan maalinsuojakalvo (PPF) -palveluita, jotka on suunniteltu suojaamaan ajoneuvosi maalipintaa jokapäiväisen käytön rasituksilta.
Ferrari Matta PPF kalvotus

Miksi Valita PPF Ajoneuvoosi?

PPF tarjoaa ylivoimaista suojaa maalipinnalle, säilyttäen autosi arvon ja ulkonäön pitkään.
checkmark iconi
Pitkäikäinen Suoja
checkmark iconi
Huomaamaton ja Tehokas
checkmark iconi
Arvon Säilyttäminen
kilpi iconi

Pitkäikäinen Suoja

PPF on vahva, läpinäkyvä kalvo, joka suojaa maalipintaa naarmuilta, kiveniskuilta ja tieolosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta.
tupla iconi

Huomaamaton ja Tehokas

Kalvo on lähes näkymätön, säilyttäen autosi alkuperäisen ulkonäön samalla kun se tarjoaa erinomaista suojaa.
Dollar icon

Arvon Säilyttäminen

PPF auttaa säilyttämään ajoneuvosi arvon pitämällä maalipinnan virheettömänä.

PPF: Suojaa Autosi Tyylikkäästi - Parasta Suojausta, Joka Pysyy

Valitse Automatrixin PPF ja sijoita ajoneuvosi tulevaisuuteen. Tarjoamme huippuluokan suojaa naarmuja ja ulkoisia vaurioita vastaan, samalla säilyttäen autosi alkuperäisen kiillon ja värin. Meidän ammattitaidolla asennettu PPF-kalvo ei ainoastaan paranna ajoneuvosi ulkonäköä, vaan myös lisää sen jälleenmyyntiarvoa.

PPF suojattu suojakalvoitus Ferrari SF90

Ammattitaitoinen Asennus

Meillä Automatrixilla on vuosien kokemus PPF-kalvojen asentamisesta. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja viimeisintä tekniikkaa varmistaaksemme, että asennus on tarkka ja kestävä. Ammattilaisen asentama PPF-kalvo takaa parhaan mahdollisen suojan ja viimeistelyn ajoneuvollesi.

Räätälöidyt Ratkaisut

Tarjoamme räätälöityjä PPF-ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti asiakkaidemme tarpeita. Oli kyse sitten osittaisesta suojauksesta kriittisille alueille tai koko ajoneuvon kattavasta suojasta, meillä on ratkaisu sinulle.

Investoi Ajoneuvosi Tulevaisuuteen Automatrixin PPF:llä

Älä anna jokapäiväisen käytön kuluttaa ajoneuvoasi. Sijoita PPF:ään ja nauti mielenrauhasta tietäen, että ajoneuvosi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä tänään ja kysy lisää palveluistamme.